Hoppsan...

Förlåt men jag hittar ingen tid ibland till att skriva...


Oj vad mycke som har hänt. Det har varit Påsk, kalas för Pappa, kalas för Patrik, barnmorske träff... Ja säkert mycket mer därtill..

Påskhelgen var mycket bra, den kan dock vara ännu längre. Man uppskattar verkligen ledigheten nu när man har börjat jobba. Fyra dagars jobb varje vecka skulle inte vara fel. På ferdagen var det dags för den årliga träffen hos Patriks farmor och farfar i Billa... Påskmat, inte min favorit, men det är alltid kul att träffa alla.. På kvällen bar det av till Varv..Patrik skulle fortsätta arbetet hos Elin & Mårten.. Fint blir det allt :) Precis som på lördagen så tillbringade han dagen i Varv, jag packade och åkte och handlade till överraskningsfesten för Pappa. På söndagen skulle vi nämlige åka till Säffle för att överrraska pappa som fyllde 60 år, börjar bli gammal farsgubben.. Anledningen att vi skulle till just Säflle är att varje gång Mamma frågar om det ska resa någonstans så säger alltid Pappa... Vi kan åka till Säffle... Så nu lilla pappa, nu vill vi inte höra den kommentaren längre..Slut på det roliga :)
I Säffle träffade vi även alla släktingar, vilket oxå var en överraskning för pappa... Han hade inte anat någonting och blev ganska snopen tror jag minsann.. :)
En natt spenderades på Villa Billerud, ett mycket mysigt litet ställe... Hela bygget upptogs av oss, närmare bestämmt 22 st+ en husvagn..:)

Bilen rullade hemmåt igen och det blev dags att återigen bege sig till jobbet... en fyra dagars vecka, skönt. Mycket skulle hända denna vecka. Städa och förbereda för kalaset för Partrik, det märks att man inte är lika pigg som man var innan man var gravid. Det går inte lika smidigt och lätt att göra allt man vill. Dessutom har fötterna börjat att svullna, dags att ta på sig stödstrumporna...Tantvarning check... Fast det hjälper, tro det eller ej.

Fredagen var äntligen här och det var dags för ett besök hos barnmorskan igen... Hjärljudet är väl helt underbart att få höra, skulle vilja lyssna på dig varje dag... puss på dig pyret

Valborg... får se vd som händer i dag..

Hade bra alla... Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0