Nu är de slut...

Vad ska man titta på nu då när os är slut. Det har liksom varit en vana att sätta igång TV:n å sen har den liksom bara stått å gått hela dagen. Man tittar ibland, å så gör man nåt annat, å så tittar man igen. Jag tycker att gymnastiken är rolig att titta på, vet inte riktigt varför. Men jag har alltid tyckt det. Det var kul att de visade ganska mycket av den ändå. Skönt med att det svt som hade os. Slippa all nedrans reklam. Då hade man ju blivit knäpp.


Annars händer det väl kanske inte något speciellt. Moa knallar på, nu går hon riktigt stadigt faktiskt. Hon sov hos mormor och morfar i helgen. Vi var på fest, skönt att få lite ledigt. Men det var bra gosigt att träffa henne igen sen. Lilla skruttan, men jag tror att hon har det minst lika bra där. Nästa gång får det bli hos farmor och farfar.

Idag var vi faktiskt på ett studiebesök på en av tre förskolor som vi har att välja mellan när det blir dags för det. Det kändes lite som att det var till mig man kollade, vill jag jobba här? Skulle jag kunna placera Moa här? Utefter hur det ser ut, förutsättningar. Ja typ så... Ja vi får se, ska besöka den andra på fredag, får se vad det ger för intryck där.

Kram på er


Vår tjeja börjar bli stor

Ja nu har lillskrutt fyllt ett år. Helt otroligt att det har gått ett år sedan hon kom till oss. Vi firade hennes födelsedag med familjen, det var mysigt att ni ville vara med och fira! Moa fick smaka på chokladbollar, tårta och så fick hon en festis. Men jag kan inte påstå att hon tyckte det var jätte gott, hon satt mest och lekte med tårtan. Att dricka ur en festis det hade hon inte riktigt kläm på ännu. Moa har mer och mer vågat släppa taget och stå upp själv på sistone. Men har inte riktigt vågat ta ett steg själv. MEN i tisdags, den 31 juli, på kvällen, ja då tog hon sina första staplande steg. Det var helt underbart att få uppleva det. Tycker det är så gulligt när de små lär sig att gå. Det är ju lite vingligt :) Idag söndag den 5 augusti så går hon betydligt mer. Hon reser sig upp igen när hon ramlat. Det ska bli kul att följa för att se hur lång tid det tar innan vi får springa efter henne.... Kram


RSS 2.0