8 månader

Idag blir Moa hela åtta månader. Hon växer så det knakar. Idag skulle vi ha varit på BVC och sett hur lång och tjock hon var ;). Men det bidde inte så. De ringde i morse och sa att hon var sjuk. Vi får åka dit på torsdag i stället. Idag kunde vi åka på babysim igen. Vi fick testa att ha flytväst på barnen. Gick ganska bra, tyckte väl inte det var jätte kul. Men annars gick det bra.

Efter simmet blev det ett pittstop hemma för att mamman skulle fixa till håret innan vi åkte till Ica maxi. Det är ganska skönt att handla sådär mitt i veckan när det inte är så mycket folk.

Dagen i övrigt har varit bra. Vi har gosat och myst mycket. Det är så härligt att höra henne skratta. Nu har hon tagit några fler krypsteg. Det går sakta men säkert framåt.

I morgon ska vi gympa igen. Hoppas på att Moa skrutt är snäll och låter mamma träna hårt ;)

Kram Frida


Faster fyller år idag!

Den här veckan kan jag inte påstå att vi gjort speciellt mycket. Moa har ju varit lite snorig så vi har hållt oss på hemmafronten. För att vara snorig så har hon sovit genom nätterna mycket bra måste jag säga. I går fredag så vaknade hon vid kl sex, lite för tidigt om du frågar mig. Men alla fall så kom pappan upp en sväng till sovrummet innan han skulle åka. Moa var lite snorig då så vi sa att vi skulle suga ur näsan Ja det gick ju bra.... Inte!!!! När jag sög så gick nacken åt helvete, igen!! Asså jag är så trött på denna nacke. På måndag måste jag ringa.

Nog med tråkigheter. Idag fyller bästa faster år. Hoppas hon blir glad för presenten vi köpt. Så ikväll ska vi till Gunnorp för lite kalas. Hoppas på att Moa skrutt är snäll och glad. Har inte sovit så mycket på dagen som mamma hade velat.

Moa, ja det händer grejer med henne. Numera står hon på alla fyra. Men hon vet inte riktigt hur hon ska göra med armarna för att flytta sig framåt. Hon kan åla sig lite framåt alla fall. Så snart kommer mamma inte få en lugn stund hemma.

Kram på er


Lite sjukstuga här....

Hej på er därute. Jag hoppas att ni alla mår bra? Här är det ganska bra. Moa är lite snorig och nu börjar hon att hosta lite. Vi hoppas på att det bara är en snabb förkylning som går över snart. På lördag måste vi vara friska, då fyller ju bästa faster Petra år. Vi hoppas att vi kan komma på kalaset. Om det blir kalas, men det brukar det ju bli. Och på söndag hade vi ju tänkt att åka till Tranås, kusin Gustav skulle ha avslutning på sin innebandy.

Eftersom lillfis är lite dålig så har vi inte badat och idag fick mamman inte träna. Även om Moa är frisk på torsdag så kommer vi inte att gå på simmet alla fall! Det var ju mindre lyckat för Moa att gå kl 19 på kvällen.

Fint väder har vi idag. Jag hoppas att våren är här för att stanna......

Hoppas ni andra därute har det bra och att ni får vara friska..

Kram alla vänner!!


Majas dop!

I lördags var vi, hela familjen bjudna på dop! Det var lilla Maja som skulle döpas. I kyrkan skulle vi vara kl 12.. Vi var där precis lagom. Jag tyckte vi skulle varit där liiite tidigare. Skyller på Patrik, han sa att det räckte att åka när vi gjorde.. Jaja, vi var ju där innan dopbarnet skulle komma in :) Maja skötte sig exemplariskt. Hon sa inte ett pip. Hon log så sött när prästen lyfte upp henne högt upp i luften.. Så söt så!! Maja var tillochmed framme å hälsade på sin kompis.. Efter dopet var vi bjudna på smörgåstårta och kakor.. Ni är för duktiga på att baka! Önskar jag hade samma entusiasm! Bra gjort mina vänner!! Vi måste ses snart igen.. Tack så mycket för att vi fick komma!! Kram på er!!

Fruhippa

Jag blev tagen på sängen ( inte bokstavligt) i lördags. Petra och jag skulle åka till Ikano en sväng på lördagen. Messade henne vid kvart i tio för att kolla så att vi skulle åka. Hon svarade och sa att hon skulle komma runt elva. Jag föreslog då att jag kunde ju komma till henne i stället för att vi ändå skulle åt det hållet. Svaret jag fick då var att hon först skulle fixa i stallet för att mamma jobbade.... Ååååå typiskt tänkte jag, då tar det ju ännu längre tid innan vi kommer iväg. Men ja ja, det var ju bara å vänta... När jag låg där på golvet å myste med Moa så tänkte jag att vi kanske kunde åka till Gunnorp så länge, pappa var ju där. Ringde Patrik för att se så han var där. Han svarade inte, det är inte så ovanligt så jag tänkte inte mer på det. La mig på golvet med Moa igen... Helt plötsligt dunkar det på dörren... Öppnar å där står Petra och Sara. Då fattade jag vad som skulle hända.. Sen droppar den ena efter den andra in i köket... Jätte kul att se så många kompisar :) Sen började äventyret.... In mot stan bar det av i den fina dräkten... Först åt vi lite mat på Elins jobb. Sen gick vi vidare, jag helt ovetande om vart vi skulle. Vi mellanlandade på standgatan 2... Bowling stod på schemat.. Mina kompisar vet vad jag tycker om.. Första serien gick sådär, men sen gick det bättre, tror att jag vann!! En härlig träningsvärk i rumpan blev det, det vill jag lova er! Efter bowling var det dags att dra vidare... En tripp till ett spa, mycket mysigt var det. Jätte skönt att få plaska runt lite och njuta i det varma och sköna vattnet. Jag fick även en behandling, det tackar jag jätte mycket för! Det var hur skönt som helst! Vi gjorde oss i ordning och åt en god middag! Vi lämnade spat och landade hos en av tjejerna. Vi såg slutet av melodifestivalen och åt gott. Framåt kvällningen säger de att jag ska vara klar för avfär igen, iklädd min snygga tuttdräckt... Vi stannade faktiskt hemma hos oss där Patrik skulle hoppa in i bilen. Han hade oxå blivit kidnappad på morgonen när han var i Gunnorp, det var därför han inte svarade när jag ringde. Han hade en passande dräckt till mig. Hans penis på dräkten, ja vad ska jag säga.... DEN VAR STOR!!! Hihi... Vi åkte mot stan och blev avsläppta utanför scandic city. Våra kompisar hade fixat så vi skulle få sova en natt på hotell. Vi fick ju aldrig någon bröllopsnatt! Mycket snällt tänkt av dom. Tack så mycket för det. Jag är grymt nöjd med min dag. Tack alla jättemycket för allt! Ni är bäst! Tusen kramar till er alla

RSS 2.0