BVC och Fotografering

Ja igår var det återigen dags för ett besök hos BCV. Moa väger nu 3800 och är 52,5 cm lång. Hon växer å växer. Denna gången var det alla fall "bara" en viktökning på 270 gram :) Vi fick även träffa den nya BVC sköterskan som ska ta över. Hon var minst lika trevlig som de andra jag träffat. Så det kändes mycket bra faktiskt.

På kvällen var vi i Mjölby och tog kort för tidningen. Tyvärr så ville ju inte lill skrutt vakna, så det blev tyvärr ett sovande barn på kortet.. men men, det är så det är... :)

Resten av vecka vet jag inte vad vi ska hitta på ???? Kanske ta det lungt, eller inte..Ingen som vet ??

Kram på er

Tillbringar mina timmar på olika platser hos mamma och pappa


Här har jag en bra plats att sova på när mamma är på nedervåningen. Vi tackar farmor för att vi får låna denna :)


När jag sover på natten så ligger jag underbat skönt i min vagga. Den tackar vi Morfar för att han gjort, dina kusiner har ju även fått sova i denna. En egen namnskylt har jag med.


När jag ska byta blöja så finns det två bra möjligheter...

En bra annordning på övervåningen, som Morfar oxå har tillverkat, men enbart till lilla Goa Moa (som han kallar henne)

Och i tvätten får jag oxå en ren blöja...

Kram på er

1 månad

Igår blev Moa en månad. Det känns helt otroligt att vi haft henne i en månad. Jag njuter varje dag med henne. Hon är så go. Nu börjar hon vara lite mera vaken oxå så vi kan gosa och prata lite :)



















Vi älskar dig massor!!

Tjockis...

Asså vad har jag i min mjölk egentligen? Vet inte vad som är normalt för ett barn att gå upp men 500g på en vecka anser jag är ganska så mycket. Så lill skrutt går numera under namnet tjockis :) Hon har blivit så rund i ansiktet... Det märks väl om hon ska bli en sån där riktig knubbis?? Om hon fortsätter att gå upp så mycket varje vecka så lär det väl bli så. På tisdag blir det spännande att väga henne igen.

Annars rullar allt på bra. Ibland kan hon vara lite jobbig på natten, hon äter inte färdigt, men somnar ändå vid tutten, å när jag väl lägger henne i vaggan så vill hon inte sova.. Å en annan är ju så trött så man knappt kan hålla ögonlocken öppna.. Men men, får väl sova mer på dagen i stället..

Hade bra alla

Kram på er 

Títta jag kan stå...


Besök


Sara och Kristoffer...


Andreas och Emma


Malin :)


Jonna & Niklas


Moa tackar alla som kommit och hälsat på, å tack så jättemycket för alla fina saker hon fått..

Kram

Tack Mamma & Pappa att jag äntligen fick bada :)


BVC

Ja igår var det åter dags att åka till Bvc för att väga och mäta lill skrutt. Hon väger nu 3060 gram, det börjar ta sig på kilona :) Känns skönt att hon går upp, kanske blir en riktig knubbis till slut :) Det är dags igen nästa vecka, det känns som man inte gör annat än att ränna där, men det är ju samtidigt bra att se så hon går upp som hon ska.

Efter besöket på Bvc åkte jag till jobbet för att hälsa på. Träffade chefen å bästaste Malin, men desvärre var inte Maria där, hon hade fått gå hem för sjukt barn.. Å då vill vi inte riskera några smittsamma sjukdomar som ska hoppa över till Moa. Vi får helt enkelt ta en fika på stan snart..

I morn blir det ett besök hos Carl och Angelica.... Får se om det blir något gjort ;)

Kram på er....

Moa :)

Att ligga inne på sjukan var väl kanske inte det roligaste, men det gick ju faktiskt rätt bra. Man blev ju serverad allt liksom, skönt att vila upp sig lite :)

Å till slut kom det ju en underbar liten skrutt.. Vår älskade Moa. En dag tidig blev hon med. Jag kände en sån lättnad när läkaren kommer in på tisdagen och sägar att det finns en lucka att operera dig här i Linköping, å då blir det i morn. Herregud, jag trodde jag skulle svimma, jag blev så glad. Å så här i efterhand så var det ENORMT skönt att slippa åka till Norrköping.

Ja så på onsdagmorgonen kl halv åtta var det dags...

Lite förberdelser var det minsann...

När man låg där så kände jag mer och mer hur mina ben bara försvann. Inder operationen så känner man liksom att dom rör mig men man känner ingen smärta.. Å vipps så tittar hon fram bakom skynket.

Ja nu är hon ute, barnmorskan å pappan går in i rummet bredvid och pysslar med henne.. Ja vet att jag sa, men vad blev det då??? Till slut kommer Patrik in å säger... Det blev en flicka..med gråten i halsen
Han försvinner igen och efter en stund kommer hon in som ett knytte och läggs på min axel. Det var helt ofattbart att hon låg där...Min dotter:)

Här har hon precis kommit ut



På rummet med Pappa...


Har äntligen fått komma tillbaka till rummet från uppvaket. Saknade dom så mycket när jag låg där.. Ville bara hålla i henne..

Några dagar fick spenderas på sjukhuset, jag skulle övervakas så att mitt blodtryck stabliserats och så skulle Moa skrutt lägga på sig i vikt. Den 1 augusti fick vi äntligen komma hem. Å gud så skönt det var att sova i sin egen säng, å få göra som man vill. Å jag tackar farmor och faster för den underbara städningen. Å mormor å morfar som hade fixat så fint med alla sakerna till Moa. Ska visa er framöver vad de gjort.

Moa.. du är för go... Vi älskar dig massor..!!



Mys med pappa...

Jag ska försöka att uppdatera lite oftare ;)

Kram på er..


RSS 2.0