Miraklet ???!!!

Jag är i vecka: 21
20 hela veckor + 4 dagar

Jag är i månad: 5

Antal dagar kvar till förlossningen: 136

Ja nu har halva tiden gått, jag kan inte fatta det, det känns så himla overkligt. Jag tror att jag har kännt dig sparka, det är svårt att veta vad det är som känns, men det märks väl snart om det är du som rör dig där inne.

Så här ser jag ut nu...




Mår forfarande bra... Tycker det är kul att magen växer och att det börjar att synas... :)

Sparka mig mer :)

En händelserik vecka...

Veckan har varit fullspäckad, i vanliga fall brukar det enbart handla om jobb och hemmvistelse. Men denna veckan skulle bli mer än det gamla vanliga. I tisdags var det träff med gamla jobbarkompisar från Frasses tiden, det var mycket trevligt att få snacka lite och få lite koll på vad som händer med deras liv... Å få berätta vad som händer med mitt :)  Onsdagen skulle oxå innebära en träff med en underbar vän som jag inte sett på länge, saknar henne mycket. Vi fick snacka massa skit och självklart tog vi en fika... en gravid säger inte nej till fika  :)
Torsdagen, ja då var det födelsedagsfirande.. Lite mackor och kakor intogs i en lugn miljö hos svärföräldrarna.. Kände mig rätt sliten, blev en liten blund när jag satt där i soffan :) Det är ok va!!??

Å vips var det fredag och helgen är här, denna helg är det Afterskifest... Vet inte om jag känner mig så glad över klädseln, men det får la gå... Underställ och Termobyxer.. Ser ju bara fetare ut... Ser inte ett dugg gravid ut i den klädslen, få se om jag lägger upp någon bild senare..

Men det bästaste av allt denna veckan måste ju vara det här....

Gud så skönt, nu kan man verkligen lägga skolan bakom sig....

tack för mig.... Hej svejs

Miraklet på bild...

Besöket med ultraljudet gick bra den här gången. Hon sa att alla delar fanns med, det känns mycket skönt. Ett litet bättre besked än förra gången.. :)

Ett litet smakprov av vårt mirakel i magen




Det va kul att få se dig igen... Nu hoppas vi att du växer som du ska... Längtar efter att du ska kännas därinne..

// Frida

Besöket...

Besöket hos barnmorskan gick bra, hon var trevlig, faktiskt bättre än hon vi hade första gången, så det känns riktigt bra. Dessutom fick vi lyssna på hjärtljuden..as häftigt, det blir mer verkligt när man hör att det är ett litet knytte som lever där inne. På torsdag ska vi på andra ultraljudet, jag börjar bli lite nervös, jag vill inte att det ska vara något som är fel denna gången....Snälla min vän där inne, hoppas du mår bra??

Annars händer det inte så mycket i livet... Det består för det mesta av att. Gå upp..äta frukost...(om man inte måste åka hemifrån kl halv 6)..åka till jobbet...umgås med sina underbara ungar och arbetskamrater..kommer hem..as trött..vilket leder till att jag går och sover en stund...går upp...om jag orkar...lagar mat..helst duscha innan matagningen..annars blir det as jobbig...äta...sen är det bara att slänga sig i bingen igen... Kul va!!! Men sånt är livet... Det roliga börjar väl förhoppningsvis snart :)

// Frida

Får se dig snart... :)

IDAG ÄR EN JÄVLIGT BRA DAG

En person vet varför...

Men idag är oxå dagen då det är 5 månader kvart tills pyret tittar ut.. Jag längtar verkligen. Å nu kan jag känna ännu mera glädje när det en så underbar dag..

I morn ska vi ha studiedag på jobbet. Först ska vi få lite utbildning inom hjärtlungräddning på barn. Sen ska vi tillbaka till jobbet och fixa lite.. Det finns en del att göra kan man säga..Hinns inte riktigt med när barnen är där.. Men det är rätt så gött att höra att de pratar om oss kl 6 på en lördagmorgon... Då känns det som att vi är omtyckta alla fall :)

Barnmorskan ska besökas i morgon, får se om hon äntligen är där eller om hon forfarande är sjukskriven, är hon det så vet jag inte vad jag gör....

Hade bäst alla...

Tänker på dig där inne...

En sjuk helg!

Har lyckats att till slut bli sjuk, vet inte om det är alla småttingar på jobbet eller om det är någon annan som smittat mig?? Inte så konstigt om det är jobbet, kan ju inte påstå att vi har haft många barn att ta hand om den här veckan ;). Men jag måste säga att jag planerade förskylningen kom ganska bra, började på onsdagen med ont i halsen, det hela blev som värst på fredag, så helgen får bli att kurera sig och hoppas på att det ska vara bättre till måndag, för nästa vecka är det minsann inte en slappvecka.. Vi ska få testa på att ha vår första studiedag...

På torsdag ska vi till barnmorkan igen, som vi inte har träffat ännu. Ska bli spänande att se vad hon är för filur. Hoppas hon är bra, jag orkar inte håll på att byta hela tiden... Är Väldigt nervös för nästa ultraljud, vågar inte titta, tänk om något är fel denna gången med...

/// Frida

RSS 2.0