En speciell dag....

Det är mycket som händer. I tisdags var det avslutning på simmet. Då var mamma/mormor med och tog lite kort, ska försöka få tid någon dag att lägga upp lite nya bilder. Jag kan väl inte påstå att Moa är någon riktig badare direkt. Men det kanske vi kan ändra på, så vi kör en omgång till.

I onsdags var det en fullspäckad dag. Först till sjukhuset för att hämta bandspelaren till hjärtat. Sen var det gympa, vi kom dit i sista minuten. Sen på kvällen så skulle jag på me&I party hos en i BVC gruppen. Mycket trevligt! Kände att jag inte riktigt hade pengar till att köpa något just nu. Sen tycker jag att det skulle vara roligare att ha dom kläderna när Moa är lite större, så att de syns. Kanske kommer fler tillfällen??

På torsdagen var det dags för sista träffen på BVC, vi måste absolut ses igen, kommer sakna er annars. När vi var där fick vi besök av tandläkaren.

Fredag, ja då var det ju två personer som skulle firas! Pappan fyllde år och Moa blev nio månader!! Vi bjöd på Tacopaj och glass au four. Mums va gott det var! Det går sisådär med bantningen kan jag lova ;)

Lördagen gjorde vi inget speciellt på kvällen, på dan lagade jag mat åt Moa, det går åt minsann. Kände bara för att slänga mig i soffan å inte göra någonting.

Söndagen blev väldigt lugn. Moa och jag vi var mest på golvet och lekte och myste...

I dag!!! Kom en liten pojke till världen. Vi hälsar honom välkommen och vi hoppas att ni mår bra och att vi kan ses snart för att skåda det lilla underverket... Ett stort grattis till er!!

Kommer lite bilder snart..... Lovar ;)


Det går fort...

Idag ska vi åka hem. Tiden går fort när man har roligt. Vi har redan varit här i sex dagar. Måste säga att vi hunnit med ganska mycket faktiskt. Vi har varit i stan, moa fick kläder. Vi har besökt gamla farmor Ella. Vi har varit på engelbrektsboden, Moa fick mer kläder.. Vi har varit på ekohallen, Moa fick mer kläder... :) ja det blev en del kläder... :) vi hade besök av yannike å mattias, sen har vi träffat vivvi å anders, ja vivvi har kommit till magga varje kväll, å så har vi spelat kort. Har inte tittat något på tv.. Ganska skönt ibland å inte göra det. Moa bus att skött sig alldeles utmärkt. Hon charmar alla, hon är en liten filur. Hon gör sig till så man ska titta på henne... Hoppas resan hem går smidigt.. Kram kram

Nu drar vi....

Moa, jag och mamma drar ner till Skåne i några dagar.. Ska hälsa på lite släktingar. Unga som gamla. Man kan ju alltid hoppas på att vädret är åt det bättre hållet därnere, för de senaste dagarna vet jag inte riktigt vad jag ska säga om vädret faktiskt. Det har varit helt bedrövligt. Jag hoppas att resan ner går bra med lillfis, var ju ett tag sedan som vi åkte lite längre med henne.. Hade så bra här hemma så hörs vi igen.. Kram

Grind

Nu har vi fått upp en grind vid trappen. När vi var och tittade på bilstol så kollade vi även på vilka alternativ det fanns med olika grindar. Vi har det inte jätte smidigt med att sätta upp en grind. Men jag tycker vi hittade en som passade riktigt bra, man kunde sätta den på lite olika sätt, men vi tyckte att så här blev bäst....


Inget Sälen

Ja vi skulle åkt till Sälen i onsdags kväll. Men det blev inget. Theo hade blivit sjuk och vi visste inte hur vi skulle göra. Vi velade mycket fram och tillbaka men på morgonen på torsdagen så hade han fortfarande feber när vi pratade med dom, då beslutade vi oss för att INTE åka. Det är dumt att utsätta Moa för något som man inte måste. Och kräkningar det vill vi absolut inte ha.

Eftersom pappan inte skulle jobba så åkte vi och tittade på en ny bilstol till Moa i stället. Det börjar ju bli dags att byta snart. Vi åkte till babyproffsen för att framförallt testa hur det blev i bilen. Vi ville testa två sorter, den ena från märket britax och den andra från axkid. Jag hade hoppats på att axkid hade blivit bra. Men den byggde väldigt mycket i bilen. Man satt som ett z q där fram!!! Dessutom vägde den ganska mycket. Den andra var minst lika bra, och betydligt mycket mer plats, ungefär som med den stolen vi har nu. Så det lutar åt den.

Ikväll ska vi fira Erik som fyller år. Hoppas ni andra oxå får en trevlig helg.

Kram på er därute.


Mina första skor!!

Titta!!


Moas första skor!! Asså jag kunde inte mostå dom. Visst är dom fina. Nu hoppas vi att dom passar bra när trollet har tänkt att traska runt..



Bästa kusinerna!!





Nu kan Moa oxå vara med och leka!! Det var jättekul att kusinerna ville komma till oss och leka..

Nya leksaker!!



Jag mamma och Helena var i ullared och shoppade loss för några dar sedan. Moa fick lite nya leksaker. Hon har även fått överta många leksaker från kusinerna, det tackar vi jättemycket för!! Som vanligt blev det mycket i min vagn. Men jag måste säga att det var bara bra saker i vagnen.

Hej svejs..

Större bitar!

För ett tag sedan så gjorde jag ny mat till Moa. Jag tyckte att det var dags att testa något med lite större bitar i. Det går faktiskt jättebra. Mosar det lite ibland ändå. Men hon är jätte duktig..


Kryper.... :)

Jag har blivit åtta månader och jag kan KRYPA.... Lilla fisungen börjar bli stor nu..





Mamma här kommer jag!!!! Nu går det undan.. Nu mamma och pappa får ni bergsäkra hemmet, för här ska jag fram!!!

Kusin gustav spelar innebandy

För ett tag sedan var vi och tittade på när kusin Gustav skulle ha avslutning på sin innebandy. Måste säga att han har absolut blivit bättre, de sprang liksom inte alla på bollen samtidigt. De spelade mot mammorna. De var uppdelade i två matcher... barnen vann i båda lagen. Bra jobbat!!!


Mums, gott med bandyboll... Måste smaka på allt!!

Kram

Nu kommer det snart!!!

Moa börjar mer och mer ställa sig upp på sina knän.. snart kanske det kommer en krypande Moa..!!!




Stå på tååååå!!!


Mamma se upp.. snart kommer jag :)

Album....

När vi kom hem från resan fick pappa ett mail. Man fick beställa en fotobok gratis, behövde bara betala för portot. Jag orkade till slut att knåpa ihop en... Tog alla möjliga bilder..



  

Är ganska nöjd faktiskt..

Kram på er!!!!

Ska det vara så här ????



Det här är lite dåligt tycker jag, det är samma storlek på dessa två pyjamaser.. Vilken skillnad det är. Det är inte lätta att handla kläder när man får så olika storlekar. De är visserligen från olika affärer, men det ska väl egentligen inte spela någon roll...

Mina älsklingar...



Här sitter dom och väntar på att Maja ska vandra in i kyrkan och döpas!!

Vampyr....

Moa såg ut som en riktig vampyr förut...



Du är för goa min unge.. Sötast i världen..


Busunge





Vår lilla trollunge.. Hon är för go...

RSS 2.0