Grattis Malin!!

Ja ytterliggre en vecka har gått.. Det är roligt att jobba, men samtidigt blir jag väldigt trött. Men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag har en liten krabat inom mig som förhoppningsvis växer som den ska. Sen är ju allt så nytt, och våra barn är inte så speciellt stora.

Men i Torsdags var det en alldeles speciell dag. Min bästaste vän Malin fyllde år. Hon var så snäll att bjuda mig på kalset. Å det är alltid lika kul att handla åt henne, så en shoppingtur till Ikano fic det ju bli :) En mycket god paj och Negerbollar serverades.. Inte dumt för en gravid..:)

Fredagen skulle börjas tidigt, klockan ringde 04:40... På jobbet kl 6 är väl inte det man längtar efter, men det går väl. Eftermiddagen och kvällen skulle tillbringas hos Angelica. Lite skitsnack och god mat med massa gott efteråt gjorde kvällen slutgiltig... Patrik han var på Wiskyprovning, vilket är ganska konstigt med tanke på att han inte änns tycker om det. Ögonen började ge efter redan vid nio..

Längtar så till Måndag....Då får vi se hur det ser ut där inne... Hoppas du mår bra??

// Frida

Helgen!

Ja helgen har varit lite slapp men framförallt var det äntligen dags att bjuda brudarna på fondue. På fredagkvällen skulle de dyka upp.. Måste säga att det var mycket trevligt. Gott var det med, jag tror att tjejerna tyckte det med? Efter en jobbvecka är man väl egentligen inte speciellt pigg, men det gick, ögonen klarade sig att vara öppna hela kvällen. Det märkdes dock att jag behövde sova....vaknade 11.30 på lördagmorgon av ett sms, hur länge hade jag sovit om inte detta sms kommit???

På lördagen skulle vi ut och äta för att fira att jag har slutat skolan (nästan alla fall). Har ju lite kvar att ändra, men hittar liksom ingen motivation till det. Har försökt att suttit nu lite med det.. Vet inte om pappa vill läsa igen innan inskick. Middagen intogs på en restaurang i Tranås. Tahi mat blev det, är väl kanske inte jätte förtjust i det, men det gick faktiskt ner, skulle dock inte valt en av kryddorna.. UJ UJ vad starkt det blev, pimpla många liter vatten..:)

Kvällen avslutades hemma hos Tellarna och så klart kollade vi ju på Sveriges handbollsmatch... Bra gick det med. :) Och jag fick presenter för att jag varit så duktigt... Materialet heter Matte på burk. Kommer nog ha stor användning av det i mitt framtida yrke... Mycket bra.. tack alla!!

Söndagen, ja vad ska jag säga. Jag har i alla fall kommit ur morgonrocken :) Men är det inte så det får vara när man inte behöver plugga längre... :)

På måndag är det dags för en ny vecka med spännande jobb... Och på torsdag är en alldeles speciell persons födelsedag... Sen nästa måndag... ja då är det ytterliggre en mycket förväntansfull dag.... Kommer du att synas där på skärmen..??

// Frida

Hoppas du växer och utvecklas som du ska

Inskrivning

Ja då hade vi varit på den första inskriviningen. Det jobbiga var att hon vi skulle ha var sjuk, så en annan fick ta hand om oss första gången. Vi ska få träffa den vi skulle ha nästa gång vi ska dit, då fortsätter inskrivningen.. Men innan dess är det dags för ultraljudet, OJ vad jag längtar. 11 dagar kvar... Håll dig kvar där inne tills dess är du snäll..

Det är forfarande så att jag undrar om du verkligen finns där inne... Tycker att magen blir större, men jag vet inte om det är du eller att jag ätit för mycket :)

Jobbet är väl kanske inte det bästa för en gravid, men jag hopps att det ska gå bra.. Bära blir det ju en del, måste tänka på att inte göra det för mycket...Men de är ju så gosiga de där små...:)

Jobbet har börjat...

För en och en halv vecka sedan var det dags för det nya jobbet att börja. Det känns jättebra!! Det är rätt krävande med alla barn som ska sklas in, det jobbigaste är egentligen alla föräldrar som är närvarande. Det ska bli skönt när det är över. Mina två medarbetare är underbara, det känns mycket bra. Jag tycker att vi fungerar mycket bra tillsammans. Det gäller bara att få till alla rutiner vi vill ha. Tänk om man kunde göra sig dubbel ibland, ett par extra armar skulle inte vara fel :)


Jag känner ingenting egentligen

Jag vet ju inte hur det ska kännas att vara gravid... Men det känns inte något speciellt. Är säkert meningen, men man undrar ju i alla fall om du mår bra där inne? Man önskar ju att allt ska bli bra. Jag kan inte påstå att jag mår speciellt illa, men det kan ju absolut ändras...

Igår kväll var vi hos ett par kompisar... Det är så kuligt att sitta där med en hemlighet.. Man vill så gärna berätta... men håll i hatten... Det kommer till den dagen med...:)

Tänker på dig.... hade så bra därinne..

/ Frida

RSS 2.0