Frida 28 år

Ja då var den födelsedagen över.. Första gången på min födelsedag som jag har en liten krabat i magen. Ganska häftigt egentligen. Jag gjorde det väldigt smidigt för mig och beställde smörgåstårta till mat och till efterrätt så hade mamma tårtor över sen pappas firande på hans jobb. Det var så skönt att bara ställa fram och servera.

Lite nya kor till samlingen låg i paketen :)

Nu är det svåra bara att hitta en plats till alla fina kor

Idag är det dags för bröllop för våra kära vänner Elin & Niclas. Det ska bli så kul att få se det underbara brudparet. Hopppas att vädret är med oss...

I övrigt har veckan varit bra. Börjar känna mig trött nu igen.. Benen och händerna är jobbigast nu, på morgonen när jag vaknar kan jag inte knyta mina händer...det gör så förbenat ont...:( 
Nästa vecka ska jag göra så lite som möjligt efter jobbet, veckan som var har varit allt för jobbig för min del just nu. Det bästaste med nästa vecka är väl att det är enbart jobb måndag till onsdag.. sen blir det 5 dagar ledigt :)

Hade bra alla... Kram

Miraklet ???!!!

Jag är i vecka: 29
28 hela veckor + 2 dagar

Jag är i månad: 7

Antal dagar kvar till förlossning: 82



Det börjar allt växa till sig nu tycker jag. Jag tycker det är så kul och spännande att ha en bebis inne i mig. Den sparkar, inte så värst mycket, men lite alla fall. Det är svårt att veta vad det är som är normalt. Jag mår väl ganska bra, lite jobbigt att städa efter barnen på jobbet bara...Blir ju en del leksaker, å dom ligger ju inte direkt på ett högt bord, utan på golvet.

Glukosbelastningsprovet visade inte några tecken på att det var diabetes nu alla fall. Och blodtrycket låg som det skulle nu med, så det är mycket skönt. Fick lyssna på bebis igen och den lilla krabaten hade hicka när vi lyssnade.. Asså det är så häftigt att det är en människa som växer där inne..

Hade bra

// Frida

En helg med trevligheter

Igår var det äntligen dags för Elins möhippa.. Bruden var nöjd tror jag, å roligt hade vi. En mycket lyckad dag om du frågar mig...

Veckan blev positiv kan jag säga.. Fick ett efterlängtat samtal från försäkrningskassan, jag kommer att få full ersättning..Gud jag är så lättad. Hade inte klarat å få ett sånt tråkigt besked. Så nu kan jag känna mig lugn inför min kommande föräldrarledighet... :)

En vagn är beställd.. Det blev en Baby Jogger City Elite.. Den fick vara kvar i butiken till Juli månad, känns skönt att inte behöva ha den här hemma och titta på den så länge. Mycket snälla som lät mig göra så.. Tack Uteungar!!

Visst är det skönt med värme, men det tycker inte mina ben. Jag mår väl bra egentligen, men benen som svullnar gör mig lite iriterad.. Hela jag är väl svullen, inte så kul med tanke på att sommaren har inte änns börjat ;P Hur ska detta sluta..

I morgon måndag är det dags för föräldrargrupp igen.. Denna gången ska Patrik med..Hoppas på att det känns bättre än sist..Vill inte återuppleva den känslan igen.

På tisdag ska jag till barnmorskan igen, och dessutom ska vi göra en glukosbelastningstest för att se om jag har graviditetsdiabetes.. Hoppas inte på det.

Kanske skulle lägga upp lite nya bilder på magen... ska försöka se om jag kan fastna på något kort, jag återkommer :)

Hade bäst alla galda... Kram Frida

:(

Har aldrig kännt mig så ensam, övergiven, ledsen, misslyckad, ja listan kan göras lång... som jag kände mig idag på föräldrarkursen. Det var väl egetligen inget fel på kursen i sig, men jag var själv.. ALDRIG MER säger jag bara... Det kändes som jag var ensamstående och hade ingen som kunde dela känslor och tankar med mig, så som de andra kunde. Jag var den enda som var ensam där... Usch, mår skit bara jag tänker på det.. Ville bara sjunka igenom stolen och pipa därifrån, det var hemskt. Det är ju inte direkt så att man är stark just nu heller under graviditeten, så tårarna har runnit en del denna dag kan man säga... Så alla ni som ska gå på detta framöver, om din pojkvän/sambo/man, ja vad han nu är, inte kan följa med... Gå INTE ensam, det är inte värt det..

// Frida

Kor...

Alla som känner mig vet att jag tycker om alla sorters kor... Mjuka som hårda, fula som söta... Ja de kan helt enkelt se ut hur som helst... Det har blivit en del under åren... Undrar vad min kära sambo egentligen tycker om detta, då alla kor finns i huset på olika platser...

  
 

   

  


  

   

     



        

   

     



    



Ja det har blivit en del kor genom åren.... Å mer hoppas jag att det blir :)

Ha de bra alla....

// Frida

Dagarna går å går

Vecorna går och går... Hinner inte med allt som jag vill. Bestyret just nu är försäkringskassan som ska ha alla pappet och grejjer för att jag ska få min ersättning..Å så ska man skicka in den där graviditetspenningen oxå... ÅÅ det är så mycket som man bör göra...

I dag fredag ska jag och min kära sambo ut och äta på Sangria med två kompisar. Det ska bli gott det. Synd bara att man inte får beställa den där blodiga biffen... Å vad jag ska äta sånt sen när jag får... Får ta en genomstekt biff i stället... ;)

Lördagen ska bestå av shopping, förhoppningsvis. Det är snart dags för bröllop och då måste man ju ha något att ha på sig. Å det som hänger i garderoben det passar inte så bra just nu... Men det är inte det lättaste ( finns inga gravidklänningar) Håller tummarna och hoppas på att jag hittar en fin alla fall...

Lite bestyr är det med vagn oxå... Har bestämmt oss vad vi ska ha... Men det är lite fix och trix alla fall..

Ha det bra alla glada...

// Frida

RSS 2.0