Hoppsan...

Förlåt men jag hittar ingen tid ibland till att skriva...


Oj vad mycke som har hänt. Det har varit Påsk, kalas för Pappa, kalas för Patrik, barnmorske träff... Ja säkert mycket mer därtill..

Påskhelgen var mycket bra, den kan dock vara ännu längre. Man uppskattar verkligen ledigheten nu när man har börjat jobba. Fyra dagars jobb varje vecka skulle inte vara fel. På ferdagen var det dags för den årliga träffen hos Patriks farmor och farfar i Billa... Påskmat, inte min favorit, men det är alltid kul att träffa alla.. På kvällen bar det av till Varv..Patrik skulle fortsätta arbetet hos Elin & Mårten.. Fint blir det allt :) Precis som på lördagen så tillbringade han dagen i Varv, jag packade och åkte och handlade till överraskningsfesten för Pappa. På söndagen skulle vi nämlige åka till Säffle för att överrraska pappa som fyllde 60 år, börjar bli gammal farsgubben.. Anledningen att vi skulle till just Säflle är att varje gång Mamma frågar om det ska resa någonstans så säger alltid Pappa... Vi kan åka till Säffle... Så nu lilla pappa, nu vill vi inte höra den kommentaren längre..Slut på det roliga :)
I Säffle träffade vi även alla släktingar, vilket oxå var en överraskning för pappa... Han hade inte anat någonting och blev ganska snopen tror jag minsann.. :)
En natt spenderades på Villa Billerud, ett mycket mysigt litet ställe... Hela bygget upptogs av oss, närmare bestämmt 22 st+ en husvagn..:)

Bilen rullade hemmåt igen och det blev dags att återigen bege sig till jobbet... en fyra dagars vecka, skönt. Mycket skulle hända denna vecka. Städa och förbereda för kalaset för Partrik, det märks att man inte är lika pigg som man var innan man var gravid. Det går inte lika smidigt och lätt att göra allt man vill. Dessutom har fötterna börjat att svullna, dags att ta på sig stödstrumporna...Tantvarning check... Fast det hjälper, tro det eller ej.

Fredagen var äntligen här och det var dags för ett besök hos barnmorskan igen... Hjärljudet är väl helt underbart att få höra, skulle vilja lyssna på dig varje dag... puss på dig pyret

Valborg... får se vd som händer i dag..

Hade bra alla... Kram

Miraklet ???!!!

Jag är i vecka: 24
23 hela veckor + 5 dagar

Jag är i månad: 6

Antal dagar kvar till förlossningen: 114


Valrossen kommer här....


Jag känner mig inte så stor ännu att jag har problem och röra mig... men jag känner mig allmänt fet och BLEK... Asså jag vet inte om jag vill gå på bröllop i maj och se ut som en fet blek valross ;)

Nä jag ska inte klaga, jag trivs så bra med att vara gravid...Blir så glad varje gång den sparkar... Å det här vädret vi har är ju helt fantastiskt... Ganska gött att få vara ute om dagarna...

Hade bäst alla... Kram

Aj... jag är så trött på detta

Mår väl egentligen bra, MEN jag är så trött på att ha ont i rumpan... Kan inte ligga på rygg, för då kan jag inte resa mig upp igen. Nu ska man väl inte ligga på rygg vid detta laget av graviditeten men ändå... På natten kan jag inte styra över hur jag sover.. Å när jag vaknar för att jag är kissnödig mitt i natten ( vilket även är as jobbigt för att toaletten ligger en trappa ner genom hela huset känns det som. Tänk om den hade varit två steg från sovrummet..) ja då kan jag knappt gå upp ur sängen för att det gör så jävla ont... Det brukar gå över efter en hel natt, men de senaste dagarna har det inte det.. Jag hoppas på att denna helg kan bli en helande helg.. Behöver det känner jag...

Gud va jag klagar... Men det måste man väl få göra ibland.... Eller??

// Frida

Tur att jag har dig där inne... Hade inte överlevt annars...Puss

Kanske för tidigt....men jag kunde inte hålla mig

När vi var i skåne så skulle mamma självklart åka till en tygaffär som hade massa tyger.. å då menar jag massor. Hon hade kunnat vara där hela dan om hon hade fått.. När vi var där hade de något jippo och sålde dock och barnkläder.. Det var en tjej som gjorde egna tryck på kläderna... jag hittade detta... Var ju bara tvungen..


Detta passar väl till både kille och tjej? Kroppen på krokodilen är på rumpan....

Idag har vi varit på en föreläsning med jobbet. De sa att det skulle vara en dialog föreläsning... Men jag vet inte om det var så mycket dialog... Tyckte vi satt mest och bara ville sova.. Tur att vi hade godis med oss.. annars hade jag ALDRIG klarat mig..

Nyss så träffa ja en krokodil.... som körde runt i en bil... han va så tjock å fet å blåste i trumpet...men bilen va för trång å svansen va för lång... så den fick ligga på ett litet flak därbak...


///
Frida

Njuter varje gång jag känner dig... :)

Helg igen....men snart är den slut igen :(

Ja å så kom helgen igen, ganska snabbt denna gången måste jag säga. Kanske kommer fort nästa med; vi ska ha studiedag på jobbet på onsdag igen, då kanske veckan går fort när en dag försvinner. Fredagen spenderades med en stängning på jobbet, sen bar det av till söta Angelica och hennes goa Carl. God mat och snask inhandlades. Kvällen spenderdes i soffan med mycket prat och lite tv i bakgrunden... Bebis i magen kändes oxå med sin närvaro.. Me Like :)

Det blev lördag, lika fort som vanligt. Tranås stod på schemat, Gustav skulle ha sin innebandyavslutning. Det märktes stor skillnad mot när vi såg alla grabbar första gången. Alla barnen hade dock inte riktigt koll på vilket mål som tillhörde hans. Det var en kille som stod helt fri framför målvakten och fick bollen... men han sköt inte mot mål utan slog bort bollen... Ja va säger man, ungar är härliga!! Efter matchen åkte vi hem till Familjen Tell... Lite mellis serverades och sen blev det lek och uppsättning av byrån som pappa hade gjort till dom. Timmarna gick och det blev dags för lite kvällsmat... alltid lika god mat hos familjen Tell :) Vi åkte hem rätt sent så sen var det bara för mig att köra hem från mantorp och hoppa ner i sängen..där låg det redan en mycket trött Patrik och snusade... kan bli så när man ska upp kl 04.30, både lördag och söndag. Jag fattar inte hur han orkar..

Söndag... Ska först frisera mig... sen får jag lägga mig i soffan... tar med lite godis till frissan så jag klarar mig :)

Hade bra alla...

// Frida

Blir så glad när jag känner dig.. fortsätt med det :)

Tack Svärmor!!

Jag har en underbar svärmor. Hon hittar alltid en ko som passar till mig. Den här var en urgullig liten ko som lilla pyret förhoppningsvis kommer att tycka om framöver....

Söt va!!!

Livet rullar på och består som vanligt i att jobba, sova, äta... Men vad kan man begära.. Det som hägrar för pyrets del just nu är att vi ska hitta en vagn som vi vill ha. Inte lätt alls. Jag hade hittat en som jag fastnade för.. Mountain Buggy Urban Jungle...fick med mig patrik me för att titta...Tur var väl det, den fick inte plats i den nya bilen vi ska köpa... AJ AJ AJ, inte alls bra, bara att tänka om alltså.... Kollar runt lite nu, återkommer med resultatet senare...

Idag när jag körde hem från jobbet så höjde jag volymen på stereon....å gud vad det blev fart därinne :) Blir så glad när du sparkar mig...Vet ju att du lever då...

Hade bra... // Frida

Spark..

Nu känner jag dig sparka därinne. Det är en helt underbar känsla när du kickar mig.. Vill att du ska sparka hela tiden för att veta att du lever :) Häromdagen fick även Patrik känna dig därinne. Det var så himla kul. Han bara la handen på magen, å vips så rörde du dig därinne. Kändes så skönt att han oxå kan få känna vårt lilla pyre därinne.. :)

Dagarna går och jag mår bra. Får jag bara sova när jag kommer hem efter jobbet så blir allt bra..

I helgen blir det ett besök i Skåne. Ska bli kul att träffa Farmor och Moster så dom får se mig växa, tror att Farmor tycker det är kul..

Hade bra alla....

RSS 2.0