Kulig dag...

Idag har Moa och jag varit hos mamma/mormor! Å vem var inte där mer om inte bästa Malin å Maja. Malin hade en klänning som behövdes fixas till, och vem är inte bäst till att fixa sånt, jo lilla mamsen.. Moa och jag vaknade vid halv nio i morse, ganska skönt efter kalaset igår. Det blev rätt så sent, men trevligt som bara den var det. Kul när så många vill komma. Så det var bäst att gå upp när vi vaknade. Skulle ju som sagt åka iväg. Ja var så trött så jag tog bara på mig kläderna och försökte fixa till mig lite, vi åt frukost me innan vi åkte, förstås!! Vi landade hos mamma vid tio tror jag... Malin å Maja kom inte långt där efter. Vi hamnade på golvet i hallen ett slag. Sen var vi ju tvungna att börja med det som vi var där för. Operation klänning!! Tiden gick och vi lekte och myste med våra söta och Goa barn. Maja är hur go å gullig som helst. Tycker om er!!

Klänningen blev inte riktigt klar idag så mamma får fixa till resten i morn eller så... Då får Malin å jag helt enkelt se till att träffas igen innan veckan är slut så hon kan få tillbaka klänningen...

I morgon ska vi bada igen. Sen skulle mamman behöva göra en omgång med mat till Moa skrutt, fisken har tagit slut i frysen. Å fisk måste man ju äta ibland :)

Nu ska jag krypa till kojs, får nog sätta klockan, för i morn kan vi inte vakna kl halv nio... Då blir det kris ;)

Sov gott alla vänner..

Kram


29, 10 och mors dag...

Mycket att fira idag. Moa blir 10 månader, mamman fyller år och jag får även fira min första mors dag.

Idag blir det lite kalas med smörgåstårta och min blåbärsefterrätt. Ska bli trevligt med Goa vänner och familj.


Stor tjej

Nu har vi bytt stol till Moa, det känns faktiskt bra, det var ju så tungt att bära henne i den andra stolen. Man får bara tänka om lite hur man ska göra när man ska åka iväg, kan ju inte sätta ner henne på marken så som jag kunde göra innan. Hon ville bara sätta sig upp hela tiden när man skulle sätta henne i den andra stolen, men nu kan hon sitta upp hela tiden.. Det blev en britax multi tech II. Än så länge är jag nöjd alla fall..

Gräsklipparen Moa

I torsdags fick jag åka med när pappa skulle klippa gräset..


Hon satt där så snällt i knät på pappan.. Skönt att hon inte blev rädd eller så..

Äta själv

Vi har börjat lite smått med att Moa äter själv i bland, jag är inponerad, hon är duktig på att lasta in i munnen med skeden. Hon fattar dock inte att man ska lasta på ny mat så det får mamma hjälpa til med..
Så här kan man se ut när man har ätit själv..


Snor och mat i hela ansiktet, det är så det ska vara när man äter ;)

Valla

Förra helgen var vi på ett besök i Valla, vi tittade på alla djuren och lekte och myste med kusinerna.


TITTUT







Vi hade perfekt väder. Alldeles lagom varmt!!

Kram

Lördag

Hej!!
Idag blir det Mantorp igen. Kusinerna ska komma på besök.
Hoppas ni alla får en bra dag.


Fredag...

God morgon alla glada! Inatt har Moa sovit hela natten igen. Jaaaaaa, vi hoppas att det blir fler sådana.

Vet inte riktigt vad vi ska göra idag? Vill inte sitta hemma själva, kanske blir att åka till mormor å morfar. Om de svara någon gång, ringde å ringde igår. Inget svar, ska bli väldigt spännande att höra var de höll hus igår..


Trevlig helg

Idag kör jag på One Pice


Väntar å väntar...

Sitter i soffan och väntar på att åka och träna. Varit vaken sedan kl sex. Känns lite i ögonen nu ;) Moa sover i vagnen, hon ska vara hos mormor medan jag tränar. Vill inte att de andra ska bli sjuka. Hon är mycket bättre faktiskt, har en sjukling till här hemma. Pappan ligger bredvid mig i soffan och är sååååå dålig, ja ni vet hur det är med karlar...

Undra vad vi ska hitta på när vi kommer hem???? Skulle vilja göra något, inte bara vara hemma!!

Hoppas ni får en bra dag!!


<3

Är så grymt nöjd över denna bilden :)

Imse

Imse vimse spindel klättrar upp för trå´n
Ner faller regnet spolar spindeln bort
Upp stiger solen torkar bort allt regn
Imse vimse spindel klättrar upp igen

Imse vimse spindel hade ont i tå´n
Han fick ringa doktorn på sin telefon
Men doktorn satt å meta med sin gamle vän
Så imse vimse spindel fick ringa klockan fem

Imse Vimse spindel la sig i sin säng
Ringde sen tll doktorn när doktorn kommit hem
Doktorn satte plåster på imses onda tå
Så nu kan våran spindel både hoppa springa gå

Jag kan mer å mer!!


Jag reser mig mer och mer nu..


Du är så go vår lilla plutt...

Hej svejs.!!!

Natten från helvetet

Natten mellan lördag och söndag var ett rent helvete, jag tappade räkningen efter en stund hur många gånger moa vaknade.. Man undrade ju vad det var frågan om.. På morgonen sen så började snoret rinna på Moa. Ja ha, det förklarar ju saken.. En sjukling!! Feber har hon oxå haft.. Vår lilla skrutt, tycker så synd om henne när hon är sjuk. Man kan ju inte göra så mycket egentligen??

Idag tisdag mår hon bättre, ingen feber idag på morgonen, hoppas att det förblir så..

Kram

Kosläpp

I lördags var vi på kosläpp, häftigt faktiskt. Det får helt enkelt bli till en vana..


Korna stod snällt inne i ladugåren och väntade på att få komma ut.


Full fart ut...


Pappa, Moa och farmor..

Den nya....

Idag fick jag hem min nya almanacka. Kul med lite nytt.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2356213/images/2012/pic_202118314.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2356213/images/2012/pic_202118314.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2356213/images/2012/pic_202118358.jpg" class="image">


Tisdag

Idag måste jag säga att jag varit ganska så hurtig. På morgonen var det återigen dags för att åka på babysim. Vi valde att fortsätta en termin till. Moa var inte den bästa eleven idag. Vi började med en sång som man ska skjutsa barnet upp i luften. Å jag vet ju att hon inte tycker om det så jag fattar egentligen inte varför jag gjorde det överhuvudtaget? Moa blev ledsen och det var hon sedan bitvis hela tiden, typiskt! Jaja, hoppas det går bättre nästa gång. Ska inte göra så då.

När vi kom hem lekte vi en stund innan det var dags för mat. Farmor kom förbi en stund. Hon lämnade vår bil som hade varit inne på glansförsegling. Kul när hon kommer och leker lite med Moa. Vi åt och farmor skulle åka för hon skulle lämna smörgåstårta till farfar :). Gick ut med Moa på min lilla runda som vanligt vid halv två. Hon somna ganska omgående. Då var det dags för städning. Kände att det kunde vara skönt att dammsuga och torka golven här nere. Känns mycket skönt när man städat, speciellt när man vet att Moa kryper omkring på golven hela tiden. Men tiden går fort när man städar. Halv tre var redan klockan. Moa brukar numera inte sova mer än en till en och en halv timme. Så jag satte mig ner och fixade lite med en sak för att känna att jag inte skulle vara tvungen att avbryta mitt i allt jag höll på med. Men hon sov å sov å sov. Kl fyra tyckte jag inte hon skulle sova mer, blir ju helt fel med kvällsnattningen annars. Men det var inte det lättaste att väcka henne minsann. Har aldrig varit så svårt innan. Det är jobbigt att simma minsann :)

I morgon onsdag är det gympa igen. Då ska jag rocka lite rockring igen :)

På torsdag ska vi på fika hos en av mammorna i BVC gruppen. Ska bli riktigt kul!! Blir nog en tripp till maxi efter det. Ska ha gäster på fredag, då måste man handla vet ni!!!!

Ha en bra kväll mina vänner!!


Rutchkana och gunga!!

Titta vad jag har fått..



Gung Gung!!!

I skåne!!

Vi har ju varit i skåne och hälsat på. Gamla Moster Magga har ju badkar, var ju tvungen att testa att bada. Har ju inget eget badkar hemma..


Det är väldigt roligt att ta fiskarna som jag ska sitta på för att inte halka omkull.. :)


Vi var ju även på besök hos gamla farmor Ella..



Fanns ju en gunga hos Magga som vi var tvungna att testa.. Inget vidare väder hade vi, men vi hittade en lucka i regnet..




Avslutning

Det har varit avslutning på simmet!! Mormor var med och tog lite kort..




Pajas!!

Kram

RSS 2.0