Babysim

Förra veckan började babysimmet! Vi ska gå på tisdagar kl 9.15. Självklart så blev Moa förkyld och vi kunde inte gå. Som tur var så fick man ta egen samma vecka på den andra tiden som fanns. Så i torsdags kl 19 skulle vi babysimma för första gången. Jag var skeptisk med tiden redan från början. Å vad rätt jag hade, Moa var väldigt ledsen, både innan och efter. Egentligen inte så mycket i vattnet. Hon var helt enkelt för trött, hon brukar ju gå och lägga sig mellan halv åtta och åtta, och på kvällarna kan det vara lite mer gnälligt, och detta gjorde ju inte saken bättre. Så det var inte alls lyckat..
I helgen var vi på fest, några kompisar hade inflyttningsfest. Mycket trevligt, och vi hade barnvakt. Farmor, farfar och faster fick den stora äran, det hade gått jättebra, mycket skönt att få vara lite själv.
I övrigt har det väl inte hänt så mycket med den gångna veckan. Men så blev det ju tisdag igen och vi skulle simma... Och det gick betydligt mycket bättre, Moa var glad innan och efter. Och i vattnet, ja hon var helt galen, hon plaskade som bara den.. Det var skönt att hon tyckte det var kul. Sen vet man ju inte om hon kommer vara det varje gång men jag vet innerst inne att hon kan tycka att det är kul..
Idag får vi såga grattis till två grabbar, en av dom såg dagens ljus i morse kl 9.21 och den andra fyller ett år idag..
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0